BlackBerry Curve 9360: mid-end OS 7-toestel


BlackBerry presenteerde onlangs een aantal nieuwe toestellen. Het ging daarbij smartphones in het hogere segment. Toch denkt RIM ook aan de BlackBerry-koper met een krappere beurs, met de Curve 9360.

Hoewel de nieuwe Curve nog niet officieel gepresenteerd is, zijn er al wel foto’s van de nieuwe smartphone beschikbaar. RIM lijkt daarbij te breken met het ontwerp van eerder toestellen in de Curve-serie. Het ontwerp doet eerder denken aan dat van de Tour, een toestel dat niet verkrijgbaar was in Nederland. Met de Curve 9360, de opvolger van de Curve 9300 wordt het BlackBerry OS 7-modellengamma van de Canadese fabrikant compleet.

Blackberry curve 9360

BlackBerry

BlackBerry OS 7 komt met een aantal verbeteringen ten opzichte van OS 6.1, de vorige versie van het besturingssysteem voor de BlackBerry. Deze verbeteringen bevinden zich vooral op het gebied van de browser. Deze heeft een nieuwe JavaScript-engine, en ondersteunt HTML5. Ook de menu’s van het toestel moeten sneller en vloeiender werken. In hoeverre die verbeteringen werken op een mid-end toestel als de Curve, zullen we merken tegen de tijd dat het toestel gepresenteerd is.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel