Honor-telefoon met schuivende camera gecertificeerd


Er is een foto opgedoken van een nieuwe Honor-telefoon bij Tenaa dat voor de Chinese markt nieuwe producten certificeert. De Honor ATH-AL00 heeft een opmerkelijke camera aan de achterkant die uitgeschoven kan worden.

Tegenwoordig hebben telefoons 2 hoge resolutie camera's nodig; één aan de achterkant en één aan de voorkant. Sommige fabrikanten hebben een systeem bedacht waarbij de cameramodule kan draaien zodat nog maar één module gebruikt hoeft te worden. Huawei denkt aan geheel iets anders. De hoofdcamera kan omhoog geschoven worden waarna de selfiecamera tevoorschijn komt.

Huawei Honor ATH-AL00

Waarom deze opstelling handig zou zijn ontgaat ons even, mogelijk heeft het te maken met vereenvoudigen of compact houden van het ontwerp. We kunnen ons ook voorstellen dat een beweegbare cameramodule juist gevoelig is voor defecten. Handig is in ieder geval wel dat in het selfie-gedeelte ook een LED-flitser gehuisvest is. Of deze Honor ATH-AL00 ook daadwerkelijk het levenslicht ziet is afwachten, en als het model al wordt aangekondigd hoeft dat niet te betekenen dat we hem ook hier gaan zien.

Bron: TenaaPraat mee over dit artikel