Persrender HTC Butterfly 2 binnen, internationale release onduidelijk


HTC bracht in 2012 de Butterfly uit in Japan. Toch bleek de interesse voor het toestel zich over de landsgrenzen uit te strekken, met de lancering van een GSM-variant tot gevolg. Of de Butterfly 2 diezelfde behandeling krijgt is nog maar de vraag.

Plaatjes van de Butterfly 2 werden naar buiten gebracht door @upleaks. Een relatief nieuw Twitter-account uit China dat de zegen heeft van @evleaks dat onlangs z'n pensioen aankondigde. Op de afbeelding zien we wat lijkt op een plastic toestel met Duo Camera en dubbele flitser. Hierdoor zou de opvolger van de oorspronkelijke Butterfly wellicht een goed en goedkoop alternatief kunnen zijn van de One M8.

HTC Butterfly 2

Helaas meldt de bron dat HTC voorlopig geen plannen heeft om de Butterfly 2 in Europa, het Midden-Oosten of Afrika uit te brengen. Ook de VS kan het toestel op z'n buik schrijven. Vreemd want HTC bracht voorgangers van de Butterfly 2 wel hier uit. Al was dat trouwens wel nadat het toestel al geruime tijd in Japan en omstreken in de winkel had gelegen. Misschien bedenken ze zich dus nog bij HTC.

Bron: @upleaks


Prijsvergelijker HTC Butterfly

Toon alle aanbiedingen van de HTC Butterfly


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel