Nokia Sea Ray gespot in lijst met speedtests


De Nokia Sea Ray, het veronderstelde Windows Phone-toestel van Nokia, is opgedoken in een lijst met speed test voor de internetsnelheid. Daardoor hebben we nu het browser-profiel dat het toestel verstuurt.

De Sea Ray behaalde in de test een snelheid van 1211 kbps, een waarde die er eigenlijk niet toe doet, want deze zegt weinig over de snelheid van het toestel zelf, maar meer van de verbinding van de operator. We weten nu wel dat het toestel zich identificeert als Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows Phone OS 7.5; Trident/5.0; IEMobile/9.0; Nokia; SeaRay).

Searaymobile
Echt, hij staat erop

De Windows Phone-versie die op het toestel staat gaat waarschijnlijk door het leven als Windows Phone 7.5, kunnen we concluderen uit deze gegevens, hoewel het ook mogelijk is dat een grapjas deze browser identiteit heeft ingesteld om anderen voor de gek te houden. Dat de nieuwe versie van Windows Phone is uitgerust met Internet Explorer 9, wisten we al. Met deze nieuwe gegevens begint, na foto’s en een video, steeds meer duidelijk te worden over het nieuwe toestel. De verwachting is dat Nokia binnen enkele maanden met een aankondiging komt.

Bron: Wpcentral.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel