LG zal V60 ThinQ in september onthullen


LG heeft bekendgemaakt wanneer het haar volgende vlaggenschip zal aankondigen. De V60 ThinQ wordt op 6 september verwacht voor aanvang van de IFA in Berlijn. LG stuurde hiervoor speciaal een uitnodiging met video.

In deze video zien we weliswaar niet de V60 ThinQ zelf maar wel enkele van z'n functies. Er wordt een soort Pacman-achtig spel gespeeld dat over twee schermen loopt. Er wordt niet verwacht dat de LG V60 ThinQ een opvouwbaar toestel wordt met twee schermen maar eerder dat LG een accessoire uitbrengt waarin een 2e scherm verwerkt zit. Dat deed het ook voor de V50 ThinQ.

Het spel hint ook naar de camera. Verrassend is dat niet per se; LG rust haar vlaggenschepen vrijwel iedere iteratie uit met nieuwe camera-eigenschappen. Verder valt op dat de contouren van het toestel geen inkeping of schermgaten hebben. LG past de afgelopen jaren haar selfiecamera stug in een vrij grote notch (inkeping). Of de LG V60 ThinQ eindelijk zonder inkeping en dus notch-vrij door het leven gaat is afwachten.

V60 ThinQ in Nederland

Dit alles hoeft niet noodzakelijkerwijs goed nieuws voor ons te betekenen. LG bracht de V50 ThinQ hier nooit uit. En ook via de grijze import hebben we hem hier nooit aangetroffen. Of LG dus plannen heeft om haar nieuwe vlaggenschip hier uit te brengen is zeer onzeker. De voortekenen zijn in ieder geval niet gunstig.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel