Ilse de Lange ontvangt eerste ecologische Samsung S3030 Eco


Samsung en T-Mobile lanceren de groenste telefoon van Nederland. Boegbeeld van de ecologische Samsung S3030 Eco is de altijd natuurgetrouwe Ilse de Lange.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij als eerste de Samsung S3030 Eco in ontvangst mocht nemen uit handen van Bart Weijermars van T-Mobile en Menno van den Berg van Samsung Mobile Benelux.

PVC en BFR-vrij

De Samsung S3030 Eco is gemaakt van onder andere Bio-Plastic en is vrij van PVC en BFR. In het productieproces zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt en zelfs het aantal CO2 emissies bij productie is gereduceerd. De Samsung S3030 Eco wordt geleverd met een slimme eco charger en de verpakking is volledig van gerecycled materiaal.

Ilse de Lange ontvangt eerste ecologische Samsung S3030 Eco
Ilse de Lange met haar Samsung S3030 Eco

Maar gelukkig hoef je geen groene vingers te hebben om een S3030 Eco te kunnen bedienen. De Samsung S3030 Eco is namelijk gewoon een telefoon met een 1.3 megapixel camera, kleurenscherm, MP3-speler, FM-radio en uitbreidbaar geheugen tot 8 GB.

Het toestel, dat vrijwel gelijk is aan de S3030 Tobi, wordt door Samsung en T-Mobile naar Nederland gebracht en is vanaf vandaag dan ook verkrijgbaar in combinatie met een prepaid pakket van T-Mobile voor het bedrag van 89,95 EURO.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel