Firmware Update Friday - Week 30 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Apple iPhone 3G S, iPhone 4 en Sony Ericsson Xperia X10.

Apple 3G S, iPhone 4 - iOS 4.3.5

Apple komt met een tussentijdse update voor het besturingssysteem voor de huidige en vorige versie van de iPhone. Het betreft een beveiligingsupdate, die een probleem verhelpt met certificaatscontrole. Nieuwe functies krijg je helaas niet in deze nieuwe versie, die overigens ook op de iPad en de iPod Touch te installeren is. Updaten kan door je iPhone te koppelen aan een computer waarop iTunes geinstalleerd is.

Sony Ericsson Xperia X10 - Android 2.3 Gingerbread

Sony Ericsson vergeet gebruikers van de vorige generatie smartphones niet. Het Japans/Zweedse merk, dat eerst bekend stond om trage updates, heeft z'n leven gebeterd en komt nu met Android Gingerbread voor de Xperia X10. Dit toestel kwam ooit met Android 1.6 op de markt, en is dus al diverse keren geupgraded. Het toestel geeft een melding als de firmware beschikbaar is. Om die te downloaden moet je je toestel wel koppelen aan een PC waarop Sony Ericsson PC Companion geïnstalleerd is.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel