Samsung Galaxy S II 5 miljoen keer over de toonbank

· 1 reactie


Het huidige Android-topmodel van Samsung, de Galaxy S II, is wereldwijd als 5 miljoen keer over de toonbank gegaan. Het toestel bereikte deze mijlpaal in slechts 85 dagen, sneller dan zijn voorganger, de Galaxy S.

Het Koreaanse merk maakte geen cijfers bekend voor verschillende markten. Wel kon Samsung vertellen dat het de koppositie in de smartphonemarkt in minstens 10 Europese landen inneemt. Op thuismarkt, Zuid Korea, heeft het merk zelfs een marktaandeel van 53 procent in handen. Hoewel het merk ook andere toestellen dan de Galaxy S II op de markt brengt, is het topmodel op dit moment de drijvende kracht achter het succes van de Koreanen.

2011184 samsung s2 girl

Samsung blijkt met de Galaxy S II goud in handen te hebben. Het toestel krijgt uitstekende reviews van smartphone-experts overal ter wereld. De smartphone kenmerkt zich door een groot scherm van 4.3 inch, en een zeer platte behuizing. Het toestel is uitgerust met een 1.2 GHz dualcore-processor, wat ervoor zorgt dat Android 2.3.3 lekker vlot draait op het toestel.

Bron: Sammyhub.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel