Tegenslag voor HTC: Vodafone UK schrapt EVO 3D

· 1 reactie


De HTC EVO 3D is door de Britse afdeling van Vodafone uit het telefoonprogramma gehaald. De reden: het toestel werd te vaak uitgesteld door de Taiwanese fabrikant. Daarom besloot Vodafone het toestel te schrappen.

De HTC EVO 3D is het eerste 3D-toestel van HTC. Het toestel werd aanvankelijk alleen in de Verenigde Staten op de markt gebracht, maar werd onlangs ook in Europa aangekondigd. Vodafone verwachtte het toestel eerder, en biedt daarom liever andere Android-toestellen aan, zoals de Samsung Galaxy S II en de HTC Sensation. Britse Vodafone-klanten die toch een EVO 3D willen zullen geduld moeten hebben, en het toestel na de release moeten aanschaffen bij een andere partij dan Vodafone.

2011174 htc evo3d

Het eerste 3D-toestel van het Taiwaneze bedrijf komt ook naar Nederland, maar is in ons land ook nog niet leverbaar. Dat was overigens ook niet door HTC beloofd. Bij de lancering van het toestel op 27 juni van dit jaar zei HTC's Countrymanager Benelux Mark Moons dat het toestel in augustus leverbaar zou zijn.

Bron: News.softpedia.com


Prijsvergelijker HTC EVO 3D

Toon alle aanbiedingen van de HTC EVO 3D


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel