“iPhone 6 wordt op 15 september aangekondigd”


Er wordt in de wandelgangen een nieuwe datum genoemd. Op maandag 15 september zou Apple de iPhone 6 willen aankondigen. Die datum roept wel wat vragen op. Bovendien zou de grotere iPhone een andere naam krijgen dan simpelweg 'iPhone 6'.

15 september valt dit jaar op een maandag. De afgelopen drie jaar heeft Apple die dag niet meer gebruikt om een nieuwe iPhone aan te kondigen. We zijn daarom wat sceptisch over dit nieuwe gerucht maar helemaal uitsluiten kun je het natuurlijk niet. De nieuwe iPhone zal trouwens pas een week later op donderdag 25 september verkrijgbaar komen. Eerder ging de datum van vrijdag 19 september nog rond in het geruchtencircuit.

iPhone 6 render
Render op basis van uitgelekte info

Volgens dezelfde bron gaan zowel de 4,7 als de 5,5 inch grote iPhone dan in de verkoop. Die laatste krijgt trouwens een andere naam dan iPhone 6 zoals we hem tot nu toe hebben genoemd. Apple zou vreemd genoeg de "iPhone Air" naam gebruiken voor de grotere iPhone. Normaliter gebruikt Apple de Air-naam voor een kleinere/dunnere variant. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat de 5,5 inch grote iPhone toch dunner is dan de 4,7 inch variant. Afwachten tot september dus.

Afbeelding: 9to5mac.com
Bron: China.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel