Beelden onbekende Nokia Lumia verschijnen op internet

· 1 reactie


Op het Chinese Weibo zijn beelden verschenen van een nog onbekende Nokia Lumia-telefoon. We zien ondanks de Microsoft-overname nog steeds de naam Nokia op het toestel staan en bovendien zien we het kenmerkende Lumia-design terug.

Gelukkig maar want Microsoft lijkt de ingeslagen weg voort te willen zetten. Zo is de keuze wederom op wit polycarbonaat gevallen en kent de achterkant een relatief grote PureView-camera. Zo groot als bij de Lumia 1020 is hij niet, en hij lijkt bovendien niet zo uit te steken. Volgens anderen zou het mogelijk om de opvolger van de Lumia 820 gaan al wordt niet uitgesloten dat dit de opvolger van de Lumia 720 is.

Unknown Nokia Lumia
Nog onbekende Nokia Lumia

Met andere woorden; geen low-end en geen high-end Lumia maar een nette mid-range. Microsoft bereidt achter de schermen tal van nieuwe Windows Phones voor. Het bedrijf kondigde onlangs vooral instapmodellen uit, tezamen met enkele modellen onder een fork van Android. Het nieuwe vlaggenschip, de Lumia 930, moet echter nog steeds uitkomen. Hij werd weliswaar in april aangekondigd maar werd keer op keer uitgesteld. Verwacht hem nu ergens op 19 juli in de winkel.

Bron: Weibo.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel