“Officiële” onderdelen Apple iPhone 6 stromen binnen


Het stroomt momenteel aan onderdelen voor de nieuwe iPhone 6. Dat mag ook wel want als Apple ergens rond september de iPhone 6 in groten getale wil verkopen dan mogen ze wel beginnen. Ditmaal opgedoken is de body van het toestel.

Het onderdeel is afkomstig van een Russisch bedrijf dat voor rijke klanten op verzoek iPhones 'pimpt'. Hiervoor heeft het goede contacten met toeleveranciers die reserveonderdelen kunnen leveren. Om een lang verhaal kort te maken; zij claimen de body van de iPhone 6 in bezit te hebben. En ze zijn zo vriendelijk geweest de foto's met ons te delen!

Apple iPhone 6 body

Alhoewel het onderdeel erg zeer gedetailleerd uitziet lijkt het nog niet om een definitief productie-exemplaar te gaan. Zo ontbreekt bijvoorbeeld de uitsnede voor de camera. In andere foto's waarop bijvoorbeeld de onderzijde te zien is ontbreekt de speaker grill. Op zich een kleine moeite om die te plaatsen maar toch.

Official iPhone 6 bottom

We zien de laatste tijd vaker onderdelen waarvan geclaimd wordt dat het echte officiële onderdelen zijn voor de iPhone 6. Dit is altijd lastig te bevestigen. Er is immer nog geen iPhone 6 die we uit elkaar kunnen schroeven om onderdelen te vergelijken. Overigens wordt van het logo op de achterzijde gezegd dat Apple hierachter een antenne gaat plaatsen. Misschien voor NFC, maar voor 2G/3G/4G of WiFi is ook mogelijk.

Via: MacRumors.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel