Sony Xperia J duikt ditmaal in drie kleuren op


Dook eerder nog een uitvoerige preview op van de nieuwe Sony Xperia Z, aka Mint, ditmaal is het de in drie kleuren verkrijgbare Xperia J ST26i die in de schijnwerpers staat. Het toestel lekte eerder al uit, maar niet eerder in dit kleurenschema.

Deze meer portemonnee-vriendelijke Xperia J beschikt over een 4 inch beeldscherm met traditioneel 854 x 480 pixels resolutie. Daarmee bevindt deze Xperia J zich niet in het hoogste segment zoals de Mint, maar is daardoor wel een stuk budgetvriendelijker. Ook op de processor wordt beknibbelt, een 1 GHz single-core Snapdragon.

Sony Xperia J
Sony Xperia J

Toch is deze kleurrijke Xperia J waarschijnlijk prima voor dagelijks gebruik. Mede door Android Ice Cream Sandwich wat weliswaar niet zo nieuw is als Jelly Bean, maar wel uitstekend voor telefoons met iets mindere specificaties. Want een 5 megapixel camera treffen we vandaag de dag voornamelijk aan op mid-end telefoons.

IFA 2012

Deze Sony Xperia J zal waarschijnlijk naast de Mint (Xperia Z) tijdens het IFA event in Berlijn worden aangekondigd. Vermoedelijk samen met de internationale versie van de Xperia GX (Hayabusa).


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel