Volledig geassembleerde iPhone 5 duikt op

· 2 reacties


Nu de lancering van de nieuwe iPhone 5 dichterbij komt duiken steeds meer plaatjes en info op. Ditmaal geen render, bouwtekening of plastic prototype maar een uit losse onderdelen opgebouwde telefoon.

Als we de bron mogen geloven is dit de nieuwe iPhone 5. Hij kwam in het bezit van alle losse onderdelen en zette ze voor de volledigheid in elkaar, waarvoor onze dank. Zo op het eerste gezicht is het een uitgerekte iPhone 4S. Toch voldoet deze iPhone aan eerdere geruchten, namelijk een groter scherm, een vernieuwde connector en de metalen achterplaat.

iPhone 5 front

Het ontwerp zal velen teleurstellen. Vooral zij die hoopten op een geheel vernieuwd ontwerp. Apple lijkt nog even te voorborduren op het huidige ontwerp, met hier en daar lichte aanpassingen. Waaronder een titanium-look. En waarom zou het ook, "never change a winning team" luidt het gezegde.

iPhone 5 rear

Toch lijkt de nieuwe iPhone 5 een flink dunner dan z'n voorganger. Wie dacht dat een groter schermoppervlakte gelijk staat aan een langere batterijduur komt daardoor waarschijnlijk bedrogen uit. Apple kennende zal de batterij weliswaar groter zijn maar zal het uithoudingsvermogen ongewijzigd blijven.

iPhone 5 side

Omdat we steeds vaker zelfde plaatjes te zien krijgen lijkt het er op dat de introductie van de nieuwe iPhone 5 steeds dichterbij komt. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit ergens in september of oktober gebeuren. Heb nog even geduld dus.

Bron: Ilab.cc


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel