Sony nodigt eind augustus pers uit, telefoon nu al gepreviewed

· 2 reacties


Altijd vervelend als je uitnodiging de deur uit stuurt voor een persevent, en het product blijkt al uitvoerig te zijn gepreviewed. Het overkwam Nokia al diverse malen, zelfs Apple al een keer, maar ditmaal is Sony aan de beurt.

Want Sony wil dat de pers op 29 augustus komt luisteren naar wat het gaat aankondigen. Namelijk de internationale versie van de Xperia GX, de Hayabusa LT29i, en de Mint LT30i. En juist die laatste is in handen gekomen van het Russische Mobile-Review die er voor ons gemak een uitvoerige (p)review van heeft gemaakt.

Sony LT30p Mint

Zo is het straks geen verrassing dat de Mint beschikt over een 13 megapixel 'Stacked' camera en een WhiteMagic-display. Handig aan die camera is dat hij ook video in HDR kan opnemen. Een demonstratie daarvan zagen we al eens begin dit jaar en beloofde veel goeds. Een ander pluspunt moet het WhiteMagic-display zijn dat maar liefst 1000 nits kan produceren. Helaas spreekt de reviewer over de slechte kijkhoek. Iets wat wij zelf ook al bij de Xperia S ervaarde.

Sony LT30p Mint next to Samsung Galaxy S III
De Sony Mint naast de Galaxy S III

Het apparaat zelf beschikt over een 4.3 inch HD-scherm en aanraakgevoelige bedieningsknoppen. Binnenin ligt een Snapdragon S4 processor wat wordt aangestuurd door Android Ice Cream Sandwich. In het algemeen oordeelt Mobile-Review aardig positief, zelfs met de vermoedelijke pre-productie hardware waarmee het de test uitvoerde. We desondanks toch nieuwsgierig naar wat Sony ons de 29e extra te vertellen heeft.

Bron: Mobile-review.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel