Sony bezig met afronden Xperia SL en Xperia Z

· 2 reacties


De huidige Sony Xperia S krijgt een upgrade in de vorm van de Xperia SL en Sony's nieuwe vlaggenschip staat ook al in de startblokken; de Xperia Z, oftewel 'Mint'. Geruchten hierover krijgen steeds meer vorm.

Sony heeft ervoor gekozen om het nieuwe vlaggenschip, de Xperia Z, te vergezellen van een kleine upgrade van de huidige Xperia S. Deze Xperia SL lijkt dan ook sterk op de Xperia S met iets betere specs en mogelijk een nieuw kleurtje.

Sony Xperia SL
Sony Xperia SL

Zo zal de dual-core processor op 1.7 GHz geklokt zijn en van het type Scorpion S3 zijn. Dat is dezelfde als in de Xperia S maar dan iets sneller. De hierboven weergegeven afbeelding is overigens waarschijnlijk vals, maar dat doet verder niets af aan het bericht. Immers, een soortgelijk lot onderging ook de Xperia Arc met de Arc S toen het nog Sony Ericsson was.

Sony Xperia Z - Mint

Het tweede vlaggenschip dat in 2012 moet uitkomen is de LT30 Mint. Deze telefoon ligt straks waarschijnlijk als Xperia Z in de winkel. Dit zal vermoedelijk rond het uitkomen van de James Bond-film Skyfall eind oktober moeten gebeuren. Sony verzorgt de distributie en zou de 23e Bond-film aangrijpen om de Xperia Z onder de aandacht te brengen. Er gaat momenteel een discussie of deze Xperia Z over een plastic of metalen achterzijde beschikt. Laten we hopen op het laatste. Het is overigens niet de eerste keer dat Sony een James Bond-film aangrijpt om een telefoon te promoten. Het deed precies hetzelfde met de K800i in een speciale zilveren uitvoering.

Bron: XperiaBlog.net


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel