James Bond mobiele telefoon nu verkrijgbaar via KPN shops


KPN biedt samen met Sony Ericsson de nieuwste James Bond telefoon aan: de Sony Ericsson K800i Silver Edition. Het toestel is exclusief beschikbaar voor KPN klanten en heeft de beste camera en cameramogelijkheden binnen de huidige markt.

Vanaf deze week ligt de Sony Ericsson K800i Silver Edition exclusief bij KPN in de winkel. Het toestel is de mobiel van James Bond. In de nieuwste James Bond film Casino Royale, die op 23 november in Nederland in premi?ãre gaat, speelt de ‘K800i’ een belangrijke rol. Deze nieuwste Cyber-Shot telefoon van Sony Ericsson is uitgerust met de laatste cameratoepassingen: zoals een 3,2 megapixel camera met autofocus, xenon flitser en BestPic, waarmee James gelijktijdig negen foto’s kan maken van een bewegend projectiel en de beste foto kan opslaan.

James gebruikt de K800i in de film dan ook om zijn vijand te identificeren - de met het toestel gemaakte foto’s worden direct naar MI6 gestuurd ter identificatie. Dat kan door de zeer snelle UMTS datatransfer waarmee James de foto’s snel en direct kan verzenden. De K800i biedt overigens ook picture blogging voor het uploaden van foto’s naar een persoonlijke weblog en PictBridge waarmee foto’s direct overgebracht kunnen worden naar een printer zonder tussenkomst van PC of laptop.

Samen met Sony Ericsson heeft KPN een limited K800i-actiepakket samengesteld. Bij aankoop van de mobiel ontvangen klanten diverse James Bond-goodies, waaronder: speciale wallpapers, de trailer van de film, speciale ringtones én natuurlijk een voucher voor twee bioscoopkaartjes voor de film zelf.

De Sony Ericsson K800i Silver Edition, die een zeer beperkte oplage heeft, is een variant op de eerder geïntroduceerde K800i zwart en is exclusief te koop bij Primafoon, Kral, Business Center en kpn576, en via www.kpn.com en www.hi.nl.

In combinatie met een mobiel abonnement bij Hi of KPN is de James Bond-mobiel vanaf 0 euro beschikbaar.

Voor meer informatie over de nieuwe Sony Ericsson K800i Silver Edition klik hier!



Praat mee over dit artikel