HTC Desire 500 is mid-range telefoon met quadcore processor


HTC heeft vrij stilletjes de Desire 500 aangekondigd. Een mid-range telefoon met quadcore processor en 8 megapixel camera. Het uiterlijk van de Desire 500 volgt niet die van de One en One mini maar is toch duidelijk een HTC.

Voordeel van het niet hebben van een unibody is dat je zelf de batterij kunt verwijderen. Ook kun je bij de Desire 500 in tegenstelling tot de Desire 600 zelf een geheugenkaart bijplaatsen. Het scherm in de HTC Desire 500 meet 4,3 inch en beschikt over een WVGA-resolutie.

HTC Desire 500
De nieuwe HTC Desire 500

De processor komt uit de stal van Qualcomm en is van het type Snapdragon 200. Het mooie hieraan is dat deze over vier kernen beschikt die op 1,2 GHz draaien. Dit moet de 500 in theorie van voldoende kracht voorzien om moeiteloos alledaagse handelingen uit te kunnen voeren. Net als z'n duurdere broer de One en One mini beschikt de Desire 500 over BlinkFeed dat updates uit sociale netwerken en nieuwsagentschappen op je homescherm weergeeft. Wat je echter niet krijgt bij deze 500 is BoomSound. Wanneer en of de HTC Desire 500 naar Nederland komt en tegen welke prijs is nog niet bekend.


Prijsvergelijker HTC Desire 500

Toon alle aanbiedingen van de HTC Desire 500


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel