Voorbeeldfoto's Sony's 13 megapixel stacked camera imponeren

· 3 reacties


We hebben het hier op NieuweMobiel.NL al een aantal keer gehad over Sony's nieuwe HDR-videocamera die vermoedelijk z'n weg zal vinden naar de Sony Xperia GX. Voorbeeldfoto's die deze camera schiet duiken nu op en die stellen niet teleur.

Ook de nog uit te komen Mint (waarschijnlijk Xperia Z) krijgt waarschijnlijk dezelfde camersensor mee. We hebben het over de 13 megapixel camerasensor die gebruik maakt van een gestapelde architectuur. Dit moet meer licht opvangen en het is daarom geen verrassing dat deze camera ook in moeilijke lichtomstandigheden prima kiekjes kan schieten.

Sony Xperia GX LT29iSony Xperia GX LT29iSony Xperia GX LT29i
Klik voor groot

De hierboven weergegeven foto's bevatten lekker veel detail en leveren ook in het donker prima plaatjes af. De kwaliteit overstijgt die van huidige telefoons met een flinke marge en komt zelfs akelig dicht bij de Nokia 808 PureView in de buurt. We kunnen niet wachten totdat we zelf deze camera aan een test mogen onderwerpen. De bronlink heeft trouwens nog veel meer foto's van niet alleen de Xperia GX zelf, maar ook de gebruikersinterface.

Bron: Eprice.com.hk


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel