Motorola Razr HD krijgt internationale versie


Al maandenlang circuleren er afbeeldingen op het internet van de Motorola Razr HD, maar nog steeds heeft Motorola dit nieuwe vlaggenschip niet officieel aangekondigd. Wel krijgen we steeds meer informatie over deze mysterieuze telefoon.

Het laatste nieuws is dat deze Razr HD ook in een internationale variant uitkomt. En dat is dan weer goed nieuws voor ons Europeanen. Er is helaas ook minder goed nieuws te melden; werd eerst nog aangenomen dat deze Android-telg over een 13 megapixel schieter zou beschikken, dat blijkt nu nog maar 'slechts' een 8 megapixel exemplaar te zijn.

Motorola Razr HD
Motorola Razr HD

Wat we je ook niet willen onthouden is een foto van de achterzijde van deze Motorola. Bevatte de achterzijde in eerdere gelekte afbeeldingen nog een diagonaal patroon, ditmaal is gekozen voor een eigenaardig tegeltjes-patroon dat ons nog het meeste aan een Gucci-tas doet denken.

Motorola Razr HD back

Nog geen woord over wanneer deze Motorola Razr HD daadwerkelijk aangekondigd wordt en wanneer deze in Nederland verkrijgbaar is. Laat staan dat we al een idee hebben over toekomstige prijzen. We blijven dat uiteraard scherp voor je in de gaten houden.

Bron: xda-developers.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel