Saffier-glas iPhone 6 op video gemarteld met indrukwekkend resultaat


Persoonlijk houden we niet van martelvideo's maar we maken graag een uitzondering voor de nieuwe glasplaat van de iPhone 6. Apple is overgestapt van Gorilla Glass naar saffier en we zijn benieuwd of bestand het is tegen krassen en buigen.

Apple iPhones zijn prachtige telefoons. Helaas resulteert de keuze voor glas vaak in gebarsten iPhones. Eén verkeerde val en je scherm zit vol barsten. Apple is schijnbaar helemaal klaar met dit fenomeen en zocht naar alternatieven. Het vond één in saffier; één van de hardste materialen ter wereld. Een speciale fabriek werd opgezet en die heeft nu schijnbaar een frontpanel voor de 4,7 inch iPhone 6 gemaakt. En precies dit exemplaar wordt in onderstaande video onderworpen aan een test.

Het resultaat is vrij indrukwekkend. Zelfs met de punt van een mes weet de maker geen krassen te maken. Ook een buig-test levert niets op, wat in dit geval juist positief is. Natuurlijk houden we nog wel even een slag om de arm want we weten niet hoe de definitieve iPhone 6 het doet in een real life test. Immers, Gorilla Glass is ook erg duurzaam maar kan onder de juiste omstandigheden toch breken. Tot slot zijn we verheugd te vernemen dat het gerucht dat alleen de 5,5 inch iPhone 6 over een glasplaat van saffier beschikt bij deze ontkracht is.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Silver Refurbished
€ 115,00 € 115,00   Bekijk
Remarketed
Grey Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk
Remarketed
Grey Licht gebruikt
€ 199,00 € 199,00   Bekijk
Remarketed
Grey Zo goed als nieuw
€ 199,00 € 199,00   Bekijk
Azerty
64 GB Grey Refurbished
€ 604,40 € 604,40   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB White Refurbished
€ 105,00 € 105,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel