HTC maakt Dot View-case stuk functioneler


Samen met de HTC One (M8) kondigde HTC de bijbehorende Dot View-case aan. Een bijpassend beschermhoesje voor je M8 dat geperforeerd is en daardoor dankzij het scherm informatie kan doorgeven. Een update maakt die nu nog handiger.

Met de Dot View-case kon je al weersinformatie, de tijd en notificaties bekijken. Handig want je hoeft het toestel er niet apart voor aan te zetten of uit de case te halen. Met de nieuwe update kun je nu ook thema's toepassen zodat je hem nog persoonlijker kunt maken.

Dot View case settings

Er zijn in totaal 18 verschillende thema's maar je kunt ook een foto uit je eigen collectie gebruiken om een eigen unieke wallpaper samen te stellen. Je kunt terwijl je One (M8) in de Dot View-case zit ook door je e-mail en berichten navigeren. En door naar boven te vegen activeer je de 'redail'-functie waarmee je een overzicht krijgt van de 3 laatst gebelde telefoonnummers. Dit alles is mogelijk zonder je M8 van de beveiliging te halen. Download gewoon de update uit de Play Store en je kunt beginnen met personaliseren.


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel