HTC One (M8) krijgt bijbehorende Dot View-accessoire


Niet alleen de One (M8) werd vandaag aangekondigd, ook een bijbehorende accessoire werd aangekondigd. De Dot View Case is een beschermhoesje voor je toestel maar met een 'twist'.

Tijdens de presentatie van de One (M8) werd de Galaxy S5 belachelijk gemaakt vanwege de stipjes op de achterkant. Maar blijkbaar heeft ook HTC een voorliefde voor de polkadot. Het nieuwe Dot View beschermhoesje klik je op je HTC One M8 en laat een deel van het scherm door om bijvoorbeeld notificaties, het weer en de tijd weer te geven. Werd eerder nog gedacht dat het hoesje zelf over LED-lampjes zou beschikken, nu blijkt dat gewoon het scherm van de One M8 gebruikt wordt.

HTC Dot View case

Om informatie te tonen moet wel even twee maal op de voorkant getikt worden. Als je gebeld wordt dan is dat niet nodig, je ziet dan direct wie je probeert lastig te vallen. Het beantwoorden kan door het hoesje heen, je hoeft hem dus niet te openen. Het is een grappige accessoire die de HTC One M8 wel uniek maakt. Of het een reden is om een One (M8) aan te schaffen wagen we te betwijfelen. De Dot View is in de kleuren 'Baton Rouge', 'Imperial Blue', 'Orange Popsicle', 'Warm Black' en Atlantis verkrijgbaar. De prijs bedraagt 49,99 dollar. We vermoeden een 1-op-1-vertaling naar de euro.


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel