Samsung komt met Olympische Spelen-editie Galaxy S7 edge


In aanloop van de Olympische Spelen 2016 in Rio komt Samsung nu met een speciale uitvoering van de Galaxy S7 edge. Erg veel werk maakt Samsung niet van deze uitvoering. Slechts een paar onderdelen krijgen een nieuw kleurtje.

Zo zijn de speaker, homeknop, camera-ring, volume- en powerknop nu uitgevoerd in de kleuren van de 5 ringen. De bekende Olympische ringen staan ook op de achterkant van deze S7 edge afgebeeld. Als je niet beter zou weten dan lijkt dit gewoon op de Onyx-zwarte uitvoering. Wat dat betreft zijn de verschillen groter wanneer je het toestel aanzet. Je wordt volgens Samsung dan plat gegooid met de Olympische ringen. Het homescreen, vergrendelscherm, de bel-app, berichten-app en ook het adresboek zijn royaal voorzien van de ringen.

Samsung Galaxy S7 edge Olympische Spelen
De Olympische Spelen Limited Edition van de S7 edge

Gewone stervelingen kunnen de Galaxy S7 edge Olympische uitvoering gewoon in de winkel kopen, Samsung deelt maar liefst 12,5 duizend uit aan alle deelnemers van de Olympische Spelen. Naast het toestel ontvangen zij ook de Gear IconX. Deze draadloze oordopjes werden onlangs nog aangekondigd. De Olympische uitvoering van de S7 edge ligt vanaf 18 juli in de winkel. Dat is ruim voor het startschot van de Spelen. Die beginnen namelijk 5 augustus. Alhoewel Samsung ons land niet bij naam noemt ligt het wel voor de hand dat hij hier uitkomt. Wij hebben hem in ieder geval nog niet aangetroffen bij een Nederlandse webshop. Zodra dat gebeurt dan nemen we die natuurlijk direct op. Het is trouwens niet de eerste keer dat Samsung met een Olympische uitvoering van een telefoon komt. Vier jaar geleden deden ze precies hetzelfde maar toen met de Note 3.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
White
€ 325,00 € 325,00   Bekijk
Amazon
Silver
€ 399,99 € 425,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel