Google vernieuwt Market ingrijpend

· 1 reactie


De Market-app voor Android wordt volledig vernieuwd, zo blijkt uit een blogpost van medewerkers van het bedrijf. Google integreert in de nieuwe versie de boeken- en filmssectie die het eerder al opstartte.

Tot op heden werken de boeken en films niet in ons land, en dat blijft waarschijnlijk eerst zo. De Android Market krijgt met het nieuwe design zijn tweede grote vernieuwing. Vorig jaar werd een nieuwe versie gelanceerd, die apps beter toegankelijk moest maken. Google was daar blijkbaar nog niet tevreden mee, want de nieuwe versie breekt met het design waar destijds voor is gekozen. Het ontwerp van de nieuwe Market App is donkerder dan voorheen, en doet ons in de verte denken aan Windows Phone.

Waarschijnlijk moet je nog even geduld hebben totdat deze nieuwe versie naar je toestel wordt uitgerold. Google is naar eigen zeggen begonnen met het afleveren van de nieuwe app op een aantal toestellen die draaien op Android 2.2 en hoger. De komende dagen en weken zullen daar meer smartphones bijkomen.

Bron: Android-developers.blogspot.comPraat mee over dit artikel