Nederlandse introductie Optimus 3D in Haarlem

· 1 reactie


Met een weggeefactie is gisteren de LG Optimus 3D in Nederland gepresenteerd. Het Haarlemse filiaal van telecomketen The Phone House was decor van de introductie, waar ook een toestel werd weggeven.

LG en The Phone House hadden consumenten via Facebook opgeroepen om naar Haarlem te komen. Het toestel was in het filiaal te koop, waarmee deze winkel de eerste fysieke winkel in ons land was waar je het toestel kunt halen. De LG Optimus 3D is een toestel dat de mogelijkheid geeft om beelden in 3D te bekijken, zonder daarvoor een speciale bril nodig te hebben. Wij hadden in februari in Barcelona al de kans om kort met het toestel te werken, en moesten toen concluderen dat het kijken naar 3D op een telefoonscherm wat gewenning vergt. Naast kijken in 3D kun je op het toestel ook beelden in 3D opnemen.

Phone2
De introductie van de Optimus 3D in de Haarlemse Phone House

Volgens The Phone House zijn Nederlandsers enthousiast over 3D, dat langzamerhand de bioscoop en de huiskamer binnendringt. The Phone House ondervroeg meer dan 1000 Nederlanders naar hun 3D-kennis en welke rol zij weggelegd zien voor 3D op de telefoon van de toekomst. Wat blijkt: bijna de helft (45%) van de Nederlanders voorspellen dat 3D-features standaard worden op de telefoon van de toekomst. Naast LG komt ook HTC snel met een 3D-toestel op de markt, de EVO 3D. Wie de Optimus 3D overweegt aan te schaffen, hoeft de deur niet uit. Je kunt al enige dagen terecht bij een aantal webshops op NieuweMobiel.NL, waar het toestel te krijgen is.



Praat mee over dit artikel