Samsung GT-B7620 is 800 Mhz Giorgio Armani 2 telefoon


Via de Bluetooth Special Interest Group is informatie uitgelekt over de nieuwe Samsung Armani telefoon die eigenlijk vorige maand aangekondigd zou worden.

Dit beweerd althans Techtickerblog naar aanleiding van een gevonden tweet op de Bluetooth SIG twitter pagina. Samsung toestellen beginnend met B7XXX bestemd zijn voor de nieuwe Omnia reeks (B7610 Omnia Qwerty en B7300 OmniaLITE). Toch zou het hier gaan om de Giorgio Armani 2 volgens de Bluetooth SIG.

Samsung GT-B7620 is 800Mhz Giorgio Armani 2 telefoon
Bluetooth SIG over Samsung Armani 2

Samsung zelf heeft ook alvast wat te zeggen over dit nieuwe toestel. Zo zou het uitgerust zijn met het hopeloos verouderde Windows Mobile 6.1 Professional (hopelijk mogen eigenaars gratis upgraden naar WM6.5), een snelle 800 MHz processor vergelijkbaar als in de nieuwe Samsung Jét, Stereo FM Radio ontvanger met ondersteuning voor RDS, A-GPS ondersteuning en een aparte chip voor het nodige grafische geweld.

Beelden van de nieuwe Samsung B7620 Giorgio Armani 2 zijn er nog niet, maar zodra die opduiken dan brengen we die hier zo snel mogelijk.

Via: Techtickerblog.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel