Samsung ontwikkelt samen met Armani nieuwe telefoon


De samenwerking tussen Samsung en Armani heeft opnieuw een telefoon opgeleverd; de Samsung Armani M7500 Night Effect. Eenvoudig, elegant en met een verlichtend ontwerp.

Gisteren is in de modehoofdstad van de wereld, Milaan, een nieuwe telefoon gepresenteerd die het resultaat is van de samenwerking van Armani en Samsung; de Samsung M7500 Night Effect. Samsung levert een keurige eigentijdse telefoon en Armani levert de looks. Het resultaat zie je hieronder.

Samsung Armani M7500 Night Effect
Samsung Armani M7500 Night Effect

De Armani M7500 is voorzien van een kristalscherp Active Matrix OLED beeldscherm. Deze nieuwe generatie beeldschermen zijn ook in vol daglicht goed afleesbaar. Belangrijker is misschien nog wel dat het beeldscherm voorzien is van extra gehard glas. Krassen zullen hierdoor niet snel vat krijgen. Een ingebouwde camera ontbreekt niet, en is van het type 3.2 megapixel. Dit is genoeg om die nieuwe creatie mee te fotograferen die voor je op de catwalk loopt.

De M7500 Armani is voorzien van een lichtstrip die voor het "Night Effect" zorgt. Zie voor een demo de video hieronder van Clipset.net.

De Samsung Armani M7500 Night Effect zal vermoedelijk vanaf november in de winkel liggen, tegen een verwachte verkoopprijs van rond de 300 euro.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel