Microsoft toont Samsung-toestel met Windows Phone Mango


Samsung komt met een nieuwe toestel dat op Windows Phone draait. Eerder waren er al geruchten van die strekking, nu lijkt dat zeker te zijn. Microsoft toonde een Samsung-toestel met Mango op een conferentie in de VS.

Op de World Wide Partner-conferentie in Los Angeles liet Steve Guggenheimer van Micorosft het toestel zien. We zien een smartphone die verdacht veel lijkt op de Galaxy S II, maar dan met Windows Phone. Aanvankelijk plaatste de website WinRumors, die met het nieuws kwam, ook een video van de presentatie, maar Microsoft sommeerde de website om deze te verwijderen, WinRumors stemde daarin toe.

Samsungwin

Windows Phone Mango wordt waarschijnlijk in oktober van dit jaar op de markt gebracht. Aan het eind van 2011 sluit Nokia zich aan bij de bestaande groep fabrikanten die toestellen met Windows Phone op de markt hebben gebracht. Het bedrijf sloot aan het begin van 2011 een contract met Microsoft, om toekomstige topmodellen van het Finse merk uit te rusten met de mobiele variant van Windows.

Bron: Winrumors.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel