LG Optimus Slider gespot


Op een gerenderde afeebeelding die onlangs gelekt werd is de LG Optimus Slider te zien, een sliderphone die op Android draait. Dit toestel wordt waarschijnlijk eerst in de Verenigde Staten op de markt gebracht.

De Optimus Slider is volgens geruchten de opvolger van de Optimus One, maar dan met een toetsenblok. De telefoon zou eerst bij de Amerikaanse provider Sprint gebracht worden. Gezien het feit dat de Optimus One in een GSM-versie ook naar ons land komt is het niet onwaarschijnlijk dat de Optimus Slider binnenkort ook in de schappen van Nederlandse telecomshops te vinden zal zijn.

Lg optimus slider sprint

Het is de tweede dag op rij dat een Android-toestel van LG opduikt op internet. Het Koreaanse merk zoekt het daarbij in toestelformaten die afwijkend zijn van het standaard touchscreenmodel zonder toetsenbord. De Optimus Pro die we gisteren zagen had een volledig toetsenbord, dit toestel heeft waarschijnlijk een numeriek toetsenbord die in portrait-stand onder de telefoon vandaan schuift, maar het kan ook om een QWERTY-exemplaar gaan.

Bron: Pocketnow.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel