Sony Ericsson Xperia duo komt in september

· 4 reacties


De Xperia duo, een dualcore Android-toestel van de Japans/Zweedse fabrikant Sony Ericsson is uitgelekt via een Chinese website. Het toestel moet het merk helpen bij de concurrentie met andere supersmartphonemakers, zoals HTC en Samsung.

Met de Xperia duo zet Sony Ericsson nóg een stapje verder waar anderen stopten. Het toestel heeft een touchscreen van 4.5 inch, en wordt uitgerust met een 1.4 GHz dualcoreprocessor van ST Ericsson. Dat moet garant staan voor een razendsnelle telefoon, die draait op Android met de bekende skin van Sony Ericsson. Het zal het eerste dualcore-toestel van Sony Ericsson worden. Het huidige topmodel van het merk is de Xperia arc, die een singlecore processor heeft.

Sony ericsson xperia duo android press photo

Volgens geruchten komt dit nieuwe toestel al in september op de markt, voorzien van een 12 megapixel camera. Gezien de grote markt voor supersmartphones die in ons land bestaat, verwachten we dat dit toestel ook in Nederland op de markt gebracht wordt, maar voor zekerheid daarover zullen we moeten wachten tot na de zomer.

Bron: Unwiredview.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel