Sony presenteert selfie-telefoon Xperia C3


Sony claimt zojuist de allerbeste telefoons voor selfie's te hebben aangekondigd; de Xperia C3. Niet alleen de 5 megapixel camera inclusief flitser aan de voorzijde moet daarvoor zorgen, ook de meegeleverde apps moeten daarvoor zorgen.

Selfies zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken, tot groot ongenoegen van velen. Sony herkent deze trend en komt daarom met de Xperia C3 met aan de voorzijde een hoge resolutie 5 megapixel camera mét flitser. De camera beschikt over een 25mm groothoeklens en schiet dankzij de Superior Auto Mode dé perfecte selfie. En als dat niet genoeg is kun je met Portrait retouch versie 2 in real-time je close-up verbeteren.

Sony Xperia C3
Volgens Sony dé ultieme selfie-phone; de Xperia C3

De Xperia C3 is trouwens geen kleine jongen. Het scherm van de C3 meet 5,5 inch en beschikt over een HD-resolutie. Binnenin ligt een quadcore-processor op 1,2 GHz en het toestel beschikt over 4G. Met een profiel van 7,6 millimeter is het toestel toch redelijk compact gebleven. De camera op de achterzijde telt 8 megapixel en beschikt over autofocus.

Interessant is dat je standaard twee simkaarten in de C3 kunt gebruiken. De Sony Xperia C3 komt in augustus uit in de kleuren Black, White en Mint Green. Voorlopig zal het toestel eerst in China uitgebracht worden, andere markten volgen later.


Prijsvergelijker Sony Xperia C3

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia C3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel