Selfie-telefoon van Sony gespot, mogelijk al morgen aangekondigd


Sony maakt op haar Twitter melding van een aanstaande aankondiging. Het zou gaan om een telefoon die gespecialiseerd is in het schieten van selfies. Toeval wil dat er vandaag ook een plaatje van een onofficiële Xperia-telefoon uitlekt.

Op de foto die Sony op Twitter plaatste zien we een groep mensen waarvan de helft er niet op past en bovendien is de foto erg donker. Er staat verder te lezen #GetTheFullPicture en #Tomorrow. Wij doen nu een gok en zeggen een nieuwe Xperia-telefoon met hoge resolutie front-facing camera, inclusief flitser en een groothoeklens.

Sony Xperia selfie phone
Sony's selfie-telefoon

Terug naar het uitgelekte Xperia-toestel; genaamd Gina. Hierbij lijkt inderdaad een flitser aan de voorzijde zichtbaar. Hoogstwaarschijnlijk is gekozen voor een LED-flitser. De batterij van deze nog onbekende Xperia-telefoon is 2.500 mAh groot waardoor we verwachten dat ook het scherm aan de redelijk grote kant is. Het is trouwens niet de eerste keer dat er een telefoon met een flitser aan de voorzijde uitgebracht wordt. Ook Acer deed het met de Liquid E3.

Bron: Digi-wo.com, @sonyxperia


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel