Samsung Galaxy Trend 2 (SM-313) duikt op in Nederlandse shop


Nederlandse webshops zijn wel vaker bron van nieuwe onaangekondigde Samsung-telefoons. Zo ook vandaag. In de aanbieding de nog niet officiële Galaxy Trend 2 met typenummer SM-G313. De naam 'Trend 2' wekt echter wel wat verwarring op.

Samsung kondigde namelijk onlangs de Trend 2 al aan die buiten Europa de Galaxy Ace 4 zal heten. Toch lijkt het om verschillende toestellen te gaan, zo krijgen beide verschillen typenummers en prijskaartjes mee. Zo krijgt de Galaxy Trend 2 een verkoopprijs mee van 133 euro inclusief BTW. Geen gek bedrag, vooral als je bedenkt dat de originele Galaxy Trend nu los nog 178 euro moet kosten. Een interessante prijsverlaging dus.

No image available
Helaas zijn er nog geen plaatjes van de Trend 2 beschikbaar

De Galaxy Trend werd overigens vorig jaar juli aangekondigd en kreeg in de tussentijd nog twee verschillende varianten in de vorm van de Trend Plus en Trend Lite. Daarnaast is er nog een Dual SIM-uitvoering van de Trend in omloop. Van de nieuwe Trend 2 is momenteel nog niet veel te zeggen. Zo meldt (nog) geen enkele shops specificaties. Wel weten we dat er een grijze uitvoering van gaat uitkomen. Gelet op het feit dat de eerste Galaxy Trend precies een jaar geleden werd aangekondigd is het erg aannemelijk dat we de nieuwe Trend 2 nog deze maand mogen begroeten. We heten hem alvast van harte welkom!

Bron: NieuweMobiel.NL


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Trend S7560

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Trend S7560


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel