HTC Connect moet verbindingsproblemen voorkomen

· 1 reactie


HTC is een certificeringsprogramma begonnen dat tot doel heeft om naadloos en draadloos te communiceren tussen HTC telefoons en apparaten van andere fabrikanten. De eerste klant is al aan boord; Pioneer.

HTC erkent dat het koppelen van bijvoorbeeld je telefoon aan je televisie om dat geschoten filmpje te streamen niet altijd even vlekkeloos verloopt. En omdat je steeds vaker content op je telefoon hebt staan dat je wilt afspelen op apparatuur in de woonkamer of auto, is het een almaar groter wordend probleem. Het op DLNA-gebaseerde HTC Connect moet hier verandering in brengen.

HTC One Serie with HTC connect

Telefoons uit de One-serie, waaronder de One X, One S en de One V, krijgen de komende maanden een update zodat ze direct voorzien zijn van de nieuwe certificering. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat apparatuur dat een HTC Connect certificaat heeft eenvoudig en probleemloos kunt koppelen waarna content is af te spelen.

Pioneer

De eerste partner met een HTC Connect certificaat is Pioneer. Producten uit het 2012 portfolio met DLNA zal voorzien worden van het certificaat. Maar ook toekomstige producten worden voorzien. Nu is het wachten op meer fabrikanten.


Prijsvergelijker HTC One X

Toon alle aanbiedingen van de HTC One X


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel