HTC One S

7,3 / 10 op basis van 7 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
HTC One S
HTC One S voorkant
HTC One S voorkant grijs
HTC One S rechterzijkant
HTC One S schuin
HTC One S achterkant

Vergelijkbaar met de One S en wel verkrijgbaarReviews over de HTC One S

7,3
7 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
2 reviews
2 sterren
1 review
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


·

Ik heb ook de HTC one SV, nog geen 5 maanden oud en ook bij mij het scherm spontaan gebarst. Voor de mensen die zeggen dat het onmogelijk is, het is toch echt zo. Volgende keer voor mij dus ook geen HTC meer. Erg jammer aangezien het verder een geweldig ding is.

0 0

·

Ik heb een HTC one sv en voor de 2 de keer een barst in het scherm. Na de eerste keer 4 dagen in gebruik en weer in de auto met warm weer een barst. Ik hoorde hem scheuren.
En inderdaad volgens HTC kan dit niet en heb volgens HTC mijn mobile laten vallen.
Voor mij dus geen HTC meer.

Edwin

0 0

Alle HTC One S reviews


De HTC One S in het nieuws

Firmwareupdatefriday

Firmware Update Friday - Week 52 2012

Telefoonnieuws ·

Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week is het snoepen geblazen voor de HTC One S en de Sony Xperia T.

HTC One S - Android 4.1.1 Jelly Bean

HTC geeft je namelijk op de valreep van 2012 nog even een update voor de One S. En niet zomaar één, deze update brengt Android Jelly Bean naar je geliefde telefoon.

Hierdoor krijg je automatisch alle nieuwe functionaliteit van Android Jelly Bean zoals Google Now, maar ook diverse snelheidsverbeteringen. Updaten is dus zeker aan te bevelen. Je telefoons geeft automatisch een melding zodra de update klaar staat.

Sony Xperia T - Android 4.1.2 Jelly Bean

Niet alleen HTC maar ook Sony deelt Jelly Bean uit. De gelukkig is de Xperia T. Deze update moet naast alle Jelly Bean features het uithoudingsvermogen nog verder verbeteren.

Ook hiervoor geldt dat de update op je telefoon zelf binnenkomt. Zorg wel dat je de update via een WiFi-netwerk binnen haalt want het betreft een groot bestand.

 • Tags:
 • firmware update friday
 • ones
 • xperiat

HTC One S Wit

HTC One S straks ook in het wit?

Telefoonnieuws ·

Je kunt momenteel de One S bij HTC in iedere kleur bestellen, zolang het maar zwart of grijs is. Ben je echter verknocht aan maagdelijk wit dan heeft HTC wellicht binnenkort goed nieuws voor je.

HTC was tijdens de aankondiging van de One S nog erg trots op haar speciale Micro Arc Oxidation-behandeling waardoor een keramische coating ontstaat die erg stevig is. Maar omdat niet iedereen een telefoon wil hebben met dezelfde looks als een gevechtsvliegtuig lijkt de HTC One S binnenkort ook in stijlvol wit uit te komen.

HTC One S white edition
HTC One S in het wit

We houden nog even een slag om de arm want ondanks het nieuwe kleurtje gaat het om een speciale uitvoering met 64 GB aan geheugen. Bovendien werd het toestel alleen gespot op de Taiwanese site van HTC. Check onze website geregeld of de witte uitvoering hier leverbaar is.

 • Tags:
 • htc
 • ones
 • white

HTC One S klein

HTC One S in sommige markten met 1,7 GHz S3-processor verkocht

Telefoonnieuws ·

De One S mag dan niet het topmodel van HTC zijn, hij werd wel met een Snapdragon S4 aangekondigd. Deze veelbelovende mobiele processor is geklokt op 1,5 GHz en kan daarmee aardig mee met het topsegment. Daar lijkt nu echter verandering in te komen.

Berichten bereiken ons namelijk dat HTC de One S in sommige Europese landen wil aanbieden met diens voorganger de Qualcomm Snapdragon S3. Deze mag dan wel iets hoger geklokt zijn, op 1,7 GHz welteverstaan, hij is nog altijd minder krachtig dan de nieuwere S4.

HTC One S
De HTC One S

Of Nederland ook onder de landen behoort waarin HTC de aangepaste One S gaat aanbieden is nog onduidelijk. Wel lijkt de reden van de aanpassing duidelijk. Qualcomm heeft namelijk moeite om aan de vraag te voldoen. HTC wil echter niet wachten en denkt toekomstige problemen op deze manier op te lossen.

Bron: TheVerge.com

 • Tags:
 • htc
 • one s
 • snapdragon s3

One x

HTC One S leverbaar in Nederland

Telefoonnieuws ·

De HTC One S, het tweede model in de One-serie van HTC, is leverbaar in ons land. Het toestel is te krijgen bij meerdere leveranciers. De One S is iets kleiner, en ook dunner, dan de One X, het huidige topmodel van HTC.

Het Android-toestel van HTC heeft een 4.3 inch scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. De smartphone wordt aangedreven door een 1.5 GHz dualcore-processor van Qualcomm, een 8 megapixel camera, en is voorzien van de laatste versie van Android, versie 4.0 Ice Cream Sandwich. HTC heeft daar bovenop een eigen skin gezet, HTC Sense, dat ook aan versie 4 toe is.

HTC One S in hand

De adviesprijs van HTC voor de One S is 549 euro, maar de prijsstelling van verschillende webshops laat zien dat het toestel onder de 500 euro te krijgen moet zijn, als je het los aanschaft. Wie kiest voor verlenging of afsluiten van een abonnement, kan uiteraard korting krijgen. Het toestel is dan zelfs gratis te krijgen.

 • Tags:
 • htc
 • one s

Attachment

Heeft HTC een probleem met behuizing One S?

Geruchten ·

De donker-kleurige HTC One S heeft een bijzonder behuizing, die z’n kleur krijg dankzij een proces waarbij 10.000 volt door het aluminium van de het toestel wordt gejaagd. Het metaal zou daardoor sterker worden.

Enkele van de eerste eigenaren van het toestel melden zich op het forum van XDA-developers. De speciale coating van het toestel, volgens HTC zelfs sterker dan geanodiseerd aluminium, lijkt los te laten, blijkens foto’s die op het forum gezet worden. Meerdere mensen geven aan hetzelfde probleem te hebben, zonder dat zij het toestel hebben laten vallen of anderzins grof behandeld hebben.

One S

De HTC One S is het kleinere broertje van de HTC One X. Het toestel heeft een scherm van 4.3 inch, en een dualcore processor. De telefoon draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De HTC One S is één van de dunste toestellen van dit moment. Bij de presentatie van de telefoon vertelde HTC uitgebreid over het productieproces middels een electroshock. Het bedrijf heeft nog niet gereageerd.

Bron: Forum.xda-developers.com

 • Tags:
 • htc
 • ones

HTC One S

Productieproces HTC One S betoverend om te zien

Telefoonnieuws ·

Men neme een stuk aluminium waar ook vliegtuigen van gemaakt worden, jaagt er 10.000 volt doorheen en hoppa; we hebben een achterkant van de HTC One S! Het resultaat is niet alleen erg duurzaam en sterk, het is ook fantastisch om naar te kijken.

HTC heeft besloten het met de One S eens helemaal anders te doen. Dus in plaats van te coaten geeft het de aluminium een behandeling wat het "Micro Arc Oxidation" noemt. We hebben het resultaat in het echt mogen aanschouwen en eerlijk is eerlijk; het is echt heel mooi. Bovendien is het erg sterk; tot vier keer harder dan geanodiseerd aluminium. Schraap je nagel over de achterkant en de kras die dit het achterlaat is geen beschadiging, nee het is schaafsel van je nagel! We voegen zo dadelijk 'nagelvijl' toe als eigenschap. Maar niet voordat we nog eens gekeken hebben naar onderstaand filmpje.

Naast deze zwarte keramische uitvoering is de One S ook in een grijze kleur verkrijgbaar. Hiervoor is een chemisch proces gebruikt dat zorgt voor een geleidelijk verloop in kleur. Geen toestel is daardoor hetzelfde.

 • Tags:
 • htc
 • micro arc oxidation
 • ones

Beknopte specificaties van de HTC One S

Afmetingen 130,9 x 65 x 7,8 mm
Gewicht 119,5 gram
Codenaam HTC Ville
EAN codes 8716406023476, 4710937382075, 4710937378443, 4710937375176, 4710937375022, 4710937373172, 4710937373110
Platform
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.3 inch, Super AMOLED
Hardware
Camera 8 MP
Processor 1.5 GHz, Qualcomm Snapdragon, dual core
Selfiecamera 1.3 MP
Geheugen
Intern geheugen 16 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 1650 mAh, verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle HTC One S specificaties


Alternatieven van de HTC One S

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
HTC One S
Doro 8031
Motorola Moto G (SM3754AE7T1)
 Huidig product  
Android4.0 (Ice Cream Sandwich)5.14.3
Kleurenbeeldscherm4.3 inch, Super AMOLED4.5 inch4.5 inch, TFT
Camera8 MP5 MP5 MP
Processor1.5 GHz, Qualcomm Snapdragon, dual core1.0 GHz, Qualcomm Snapdragon 210, quad core1.2 GHz, quad core
Selfiecamera1.3 MPVGA camera1.3 MP
Intern geheugen16 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij1650 mAh, verwisselbaar2000 mAh, verwisselbaar2070 mAh
4G (LTE)

Volledige vergelijking HTC One S en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de HTC S