Render toont weinig vernieuwende Google Pixel Watch 3


Dankzij de CAD-kunsten van @onleaks zijn er zijn renders van de Pixel Watch 3 verschenen. Ze tonen alleen een bekend plaatje; een op de Pixel Watch 2 gelijkend klokje. De verschillen zijn dit jaar binnenin te vinden.

Een ronde smartwatch, met afgerond glas, en met rechts een draaibare digitale kroon. Zo ziet de Pixel Watch 3 er uit en zo zagen de Pixel Watch 2 en Pixel Watch 1st Gen ook uit. Google lijkt dus niet bereid te willen sleutelen aan het ontwerp.

Google Pixel Watch 3 render as shared by @onleaks on 91mobiles
Eerste renders van Pixel Watch 3

En daar is helemaal niets mis mee. Immers, het slimme horloge van Apple is ook al jarenlang hetzelfde. Volgens de bron verschilt de Google Pixel Watch 3 met z'n voorgangers door een grotere batterij. Al is het verschil tussen 307 en 304 mAh wel erg minimaal te noemen.

Als eerste de Google Pixel Watch 3 hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

Pixel Watch 3 wellicht in twee formaten

Een groter verschil is dat de Pixel Watch 3 mogelijk in twee formaten uitkomt. Naast de standaard 41mm komt er straks wellicht ook een groter exemplaar. Hoe groot en of dit werkelijk zo is zal moeten blijken wanneer Google de tijd rijp vindt om hem officieel te maken. En wanneer dat is, is momenteel nog een raadsel.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel