Google Pixel Watch

Google Pixel Watch
Google Pixel Watch zwart voorkant rechterzijkant
Google Pixel Watch zilver voorkant rechterzijkant
Google Pixel Watch zilver voorkant
Google Pixel Watch zilver linkerzijkant achterkant
Google Pixel Watch zilver rechterzijkant
Google Pixel Watch zwart voorkant
Google Pixel Watch zilver geel voorkant

Prijs Google Pixel Watch

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Silver Refurbished
€ 172,99 € 172,99   Bekijk
Belsimpel
Matte Black
€ 324,95 € 324,95   Bekijk
Amazon
Matte Black
€ 324,95 € 324,95   Bekijk
bol.com
Siliconen Beige Silver
€ 349,00 € 349,00   Bekijk

Prijsverloop

Prijsverloop van de Google Pixel Watch

Reviews over de Google Pixel Watch

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Google Pixel Watch

De Google Pixel Watch is het eerste slimme horloge dat Google zelf uitbrengt. Voorheen brachten juist andere bedrijven smartwatches uit draaiend onder Android Wear (later Wear OS).


De Google Pixel Watch in het nieuws

ts Google Pixel Watch Promo

Google toont Pixel Watch, komt herfst 2022 uit

Smartwatchnieuws ·

Google heeft tijdens het ontwikkelaarsevent Google I/O de Pixel Watch aan het publiek laten zien. Het horloge komt pas in de herfst van 2022 uit maar kreeg alvast wel een introductie.

De Pixel Watch krijgt een rond glazen scherm met een draaibare en klikbare kroon. Bandjes zijn verwisselbaar en sluiten naadloos aan op de behuizing. Google richt zich met de Pixel Watch vooral op een stand-alone werking waarbij er geen telefoon gekoppeld hoeft te zijn.

Zo is er spraakbesturing met Google Assistant, Google Maps en Google Home-ondersteuning. Zoals verwacht is er diepgaande integratie met Fitbit waardoor het horloge beschikt over de nodige fitness-functies. Het horloge draait Wear OS met vloeiender navigatie en slimme notificaties. En dankzij de nieuwe Google Wallet kun je onderweg betalingen doen zonder je portemonnee op zak te hebben.

Pixel Watch prijs en beschikbaarheid

Hoeveel de Google Pixel Watch gaat kosten en welke uitvoeringen er precies gaan komen is nog onbekend. Daar zal Google ongetwijfeld meer over vertellen wanneer het in het najaar van 2022 officieel wordt aangekondigd.

 • Tags:
 • google
 • googleio22
 • pixelwatch

ts Pixel Watch rood dit

Opgedoken accucapaciteit Google Pixel Watch hint op dagelijks opladen

Geruchten ·

Er lekt steeds meer uit over de aankomende Pixel Watch van Google. Het horloge is zelfs al in levende lijve gesignaleerd en nu duiken ook specificaties op. Over de batterij bijvoorbeeld, specifiek de capaciteit.

De ronde Google Pixel Watch meet 40 bij 40 millimeter wat qua formaat overeenkomt met de Samsung Galaxy Watch 4. Die laatste heeft een batterij van 247mAh. De Pixel Watch krijgt volgens dit gerucht een 300mAh batterij. De accuduur van de Samsung ligt op 24 uur en is aannemelijk dat ook Google hierop mikt.

Google Pixel Watch on wrist
De Pixel Watch in het echt gespot

Je zult je Pixel-horloge dus iedere nacht aan de lader moeten leggen. Hoe Google dit van plan is is nog onduidelijk. Een eerder opgedoken foto liet een speciale connector zien maar wij denken eerder dat Google kiest voor draadloos opladen, net als iedere andere smartwatch-fabrikant.

Exynos W920, Wear OS 3 en esim

Google's horloge zal veel techniek en software delen met de eerder genoemde Galaxy Watch 4. Zo maakt de Google Pixel Watch hoogstwaarschijnlijk gebruik van dezelfde Exynos W-chipset en draait hij ook Google's Wear OS 3-software. Mogelijk bevat Google's horloge ook een ingebouwde esim waardoor hij niet noodzakelijk met een telefoon verbonden hoeft te zijn. Al is dit niet uniek, Samsung biedt dergelijke 4G-varianten van de Watch 4 ook aan.

Fitbit-integratie

Vermoedelijk wil Google zich onderscheiden door de Fitbit-integratie. Dat bedrijf nam Google onlangs over en is gespecialiseerd in fitness-functies en bijbehorende hardware. Screenshots van de Google Watch toonden het Fitbit-logo op het startscherm.

Google I/O 2022
Google I/O 2022 wordt online uitgezonden

Pixel Watch-aankondiging

Het is goed mogelijk dat Google de Pixel Watch op 11 mei 2022 aankondigt. Dat houdt het bedrijf uit Mountain View haar jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie I/O. Ondanks dat het hier vaak over software gaat verrast het bedrijf ook wel eens met nieuwe hardware. Zo is de komst van de Pixel 6a tijdens I/O 2022 ook niet uitgesloten.

Via: 9to5google
Foto: u/tagtech414

 • Tags:
 • google
 • pixelwatch

ts Pixel Watch Android Central

Onaangekondigde Google Pixel Watch gevonden in restaurant

Opmerkelijk ·

Dit verhaal doet ons denken aan de Apple iPhone 4 die nog voor z'n aankondigen werd aangetroffen in een bar. Producten moeten voor hun lancering nou eenmaal worden getest en dat doe je het liefst in de echte wereld. Zo ook de Pixel Watch die naar verluidt zou zijn achtergelaten in een Amerikaans restaurant.

Afbeeldingen van het slimme horloge duiken op bij Android Central. De bron vermeldt niet om welk restaurant het gaat en waar deze Pixel Watch precies werd aangetroffen. De foto's corresponderen wel met eerder beeldmateriaal.

Google Pixel Watch front

Het gaat om een rond horloge met sterk afgerond scherm en een prominente zilverkleurige kroon rechts. Het horloge lijkt speciaal op maat gemaakte bandjes te krijgen. De achterkant is vrij bol en kent tal van sensoren. Naast een kroon lijken er 2 fysieke bedieningsknoppen te zijn.

Opvallende connector

Het gevonden horloge bevat een connector waarmee hij mogelijk opgeladen kan worden. Het is ook mogelijk dat het hier om een prototype gaat en dat de uiteindelijke Google Pixel Watch volledig draadloos opgeladen kan worden. Welke software het horloge draait weten we nog niet; het horloge wou niet opstarten. Mogelijk is het op afstand vergrendeld.

Google Pixel Watch proprietary connectorGoogle Pixel Watch sensors

Verloren horloge lag weken op eigenaar te wachten

Opvallend is dat de bron meldt dat het horloge enkele weken geleden al werd gevonden maar dat de eigenaar niet teruggekomen is om het klokje op te halen. We weten dat de gevonden iPhone 4 destijds tot een rechtszaak leidde maar blijkbaar vindt Google haar verloren prototype wat minder belangrijk.

 • Tags:
 • google
 • pixelwatch

ts Pixel Watch 91mobiles

Afbeelding toont Google Pixel Watch met Fitbit-integratie

Geruchten ·

Er is een afbeelding verschenen van Google's aankomende Pixel Watch. Het ronde klokje toont naast de datum en tijd ook een drietal icoontjes waaronder die van Fitbit. Dat bedrijf werd eerder door Google overgenomen en lijkt nu een prominente rol te krijgen in Google's aankomende smartwatch.

Verhalen over de Google Pixel Watch gaan al jaren rond. Het zou een rond scherm krijgen met rechts een vrij prominente zilverkleurige kroon. Nieuwe beelden bereiken ons vandaag via 91mobiles dankzij een artikel van Evan Blass.

Google Pixel Watch Rohan

Naast de datum en tijd zien we een stappenteller en hartslagmeter maar ook het logo van Fitbit. Dit wekt de suggestie dat de Pixel Watch diepgaande Fitbit-integratie kent. Dat inmiddels door Google overgenomen bedrijf maakt fitness en activity-trackers die over tal van gezondheidfuncties beschikt. Die laatste gaan we wellicht terugvinden in Google's aankomende horloge.

Google Store

Het scherm toont onderaan ook nog een witte stip, mogelijk bedoeld voor notificaties. Het ligt voor de hand dat het horloge ook diepgaande integratie heeft met Android en bijbehorende smartphones. Google zelf bereidt zich intussen voor op een aankondiging. Zoals opgevallen door 9to5Google heeft Google inmiddels ruimte gemaakt op haar webshop voor horloges naast de al bestaande telefoons en smart home-categorie.

 • Tags:
 • 91mobiles
 • evleaks
 • google
 • pixelwatch

ts Google Pixel Watch Marketing Fpt

Marketingmateriaal van Google Pixel Watch verschenen

Geruchten ·

Google werkt volgens geruchten aan een eigen Wear OS 3 horloge; de Pixel Watch. Dankzij een bron hebben we nu nieuw beeldmateriaal binnen, mogelijk officieel persmateriaal. Veel meer nieuws leren we er echter niet van.

Rond, draaiend onder Wear OS 3 en een verkrijgbaarheid van Q1 2022. Dat wisten we eigenlijk allemaal al. Mede dankzij precies dezelfde bron; Front Page Tech. De officiële naam van het horloge wordt; de Google Pixel Watch.

Google Pixel Watch official press imageGoogle Pixel Watch official press image
Google Pixel Watch official press imageGoogle Pixel Watch official press image

Google's eigen interpretatie van de Apple Watch wordt rond in plaats van vierkant, heeft geen schermranden en draait Watch OS 3 wat samen met Samsung werd ontwikkeld. Van de schermafbeeldingen worden we helaas niet veel wijzer. Er is alleen een klok en een kaarten-app te zien. Welk voordeel de Pixel Watch heeft ten opzichte van zeg een Galaxy Watch 4 is daarom niet meteen bekend.

Pixel Fold niet geschrapt?

Het wachten is daarom op de lancering. Die volgt mogelijk in de het eerste kwartaal van 2022. Hetzelfde Front Page Tech meldt verder dat geruchten over het schrappen van de Pixel Fold niet kloppen. We zien misschien daarom naast de onthulling van dit horloge toch een opvouwbare Pixel-telefoon. Wie weet.

 • Tags:
 • fpt
 • google
 • pixelwatch

ts Google Pixel Watch Fpt

Mogelijke Google Pixel Watch te zien op renders

Geruchten ·

YouTuber Jon Prosser heeft afbeeldingen getoond van de mogelijke Google Pixel Watch. Het zou voor het eerst zijn dat Google een eigen slim horloge uitbrengt.

Nu is Jon Prosser niet geheel feilloos als het gaat om dit soort lekken. We houden dus nog even een slag om de arm maar hij had in het verleden ook wel eens bij het juiste eind dus daarom slaan we dit bericht ook niet over. Dat zou ook zonde zijn want onderstaande Pixel Watch (codenaam Rohan) ziet er op eerste gezicht erg gelikt uit.

Google past een rond scherm toe met net als Apple een kroon. Het bandje lijkt rechtstreeks in de ronde behuizing te gaan, hierin verschilt de Pixel Watch van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Watch Active2. Verder valt op dat het horloge wel erg dun is. We vragen ons hierbij af in hoeverre de renders overeenkomen met het daadwerkelijke product.

Eigen chipset

Google zou voor haar Pixel Watch mogelijk een eigen chipset willen gebruiken. Geruchten dat Google hieraan werkt gingen al eerder. Ook de Pixel-telefoons zouden op den duur gebruik moeten maken van eigen chipsets, mogelijk in combinatie met chips van Qualcomm.

Aankondiging Pixel Watch

Snel wordt de Google Pixel Watch overigens niet verwacht. Als hij al komt dan zal dat ergens eind 2021 zijn. De gehele industrie heeft momenteel last van een tekort aan computerchips. Google is hiervoor niet immuun. Uitstel ligt dus op de loer. Er wordt overigens al sinds 2018 gesproken over een Pixel Watch. Reden temeer om afwachtend te reageren op dit nieuws.

 • Tags:
 • google
 • pixelwatch

Beknopte specificaties van de Google Pixel Watch

Afmetingen 41 x 41 x 12,3 mm
Gewicht 36 gram
Codenaam Google Rohan
EAN codes 0840244602710, 0840244600372, 0840244600181, 0840244600143, 0840244600082, 0840244600044
Platform
Wear OS 3.5
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 1.2 inch, AMOLED
Hardware
Processor Samsung Exynos 9110
Materialen
Stof-/waterdicht
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 32 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 294 mAh
Draadloos opladen
Sensoren
Hartslagmonitor

Alle Google Pixel Watch specificaties


Video’s over de Google Pixel Watch

Google laat in deze video de Pixel Watch van dichtbij zien. Zo goed zagen we hem niet eerder

Google toont haar Pixel-lineup voor 2022 met daarin ook de nog niet uitgekomen Pixel 7, 7 Pro en Pixel Watch


Alternatieven van de Google Pixel Watch

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
 
Google Pixel Watch
Samsung Galaxy Watch Active (R500)
Huawei Watch GT Active
Samsung Galaxy Watch Active2 40mm (R830)
Apple Watch Series 5 40mm
 
 Huidig product    
Wear OS3.5
Kleurenbeeldscherm1.2 inch, AMOLED1.1 inch, Circular Super AMOLED1.39 inch, AMOLED1.2 inch, Circular Super AMOLED1.34 inch, 1.65 inch, OLED
ProcessorSamsung Exynos 91101.15 GHz, Samsung Exynos 9110, dual coreARM Cortex M41.15 GHz, Samsung Exynos 9110, dual coreApple S5
Stof-/waterdicht
4G (LTE)
Intern geheugen32 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))4 GB (Opslaggeheugen), 768 MB (Werkgeheugen (RAM))128 MB (Opslaggeheugen), 16 MB (Werkgeheugen (RAM))4 GB (Opslaggeheugen), 768 MB (Werkgeheugen (RAM))16 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))
Batterij294 mAh230 mAh420 mAh247 mAh273 mAh
Draadloos opladen
Hartslagmonitor

Volledige vergelijking Google Pixel Watch en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Google Watch