Nog een 12 megapixel Samsung in de maak?

· 9 reacties


Nadat de van de week het eerste 12 megapixel toestel van Samsung mochten aankondigen duikt wederom een 12 megapixel variant op van de Zuid Koreanen. Ditmaal mét optische zoom. Maar of de M8920, zoals men hem noemt, 'echt' is?

Dat is dan weer de grote vraag. Het zou namelijk heel goed om een photoshop afbeelding kunnen gaan van de deze week aangekondigde Pixon12. Al heeft die wel een andere achterkant dan we hieronder zien. Dit toestel, met de voor de hand liggende naam M8920, is het grotere broertje van de Pixon12. Nog groter? Ja, blijkbaar kan dat.

Samsung M8920 12 megapixel telefoon?
Samsung M8920 12 megapixel telefoon?

Want dit toestel is, zoals we uit de afbeelding opmaken, voorzien van 3 maal optische zoom. Een welkome aanvulling voor mobiele telefoons. Voorgaande pogingen om telefoons met optische zoom uit te rusten deden het zeer matig. Zowel qua afbeeldingskwaliteit als verkoopcijfers.

Bovenstaand toestel zou ook wel eens het toestel kunnen zijn dat Samsung 15 juni aan gaat kondigen, tijdens het wereldwijd gehouden Unpacked event. De tijd zal het leren, wij blijven voorlopig even speculeren.


Gerelateerd nieuws