Samsung TouchWiz bereikt winkels


Begin dit jaar kondigde Samsung de F480 aan; een extreem compact touchscreen toestel. Onlangs nog werd het toestel omgedoopt tot TouchWiz, waarmee Samsung wil aangeven dat dit toestel graag aangeraakt wil worden. Vanaf vandaag verkrijgbaar!

Wij kregen begin dit jaar al de gelegenheid om met dit toestel te mogen spelen. En eerlijk is eerlijk; wij waren erg onder de indruk. Dit toestel is ontwikkelt rondom het touchscreen en dat hebben ze bij Samsung erg goed gedaan. De gebruikersinterface werkt namelijk zeer prettig, accuraat en snel. Leuk zijn ook de widgets die je kunt instellen. En niet alleen leuk, ook erg functioneel. De TouchWiz is vanaf vandaag verkrijgbaar bij oa Typhone.


De TouchWiz in actie

Wij waren daarnaast aangenaam verrast dat dit toestel ondanks zijn compacte behuizing toch stampvol zit met functies. In het 11,6 millimeter 'dunne' toestel zit namelijk een 5 megapixel camera met gezichtsherkenning, HSDPA en USB connectivity, 240 MB intern geheugen met de mogelijkheid om tot 8 GB aan extra geheugen bij te plaatsen.

Smile shot
Handig ook aan dit toestel is de "smile shot" mogelijkheid. Bij het maken van een foto van iemand "herkent" het toestel dat iemand lacht en maakt dan pas een foto. Wil je je handen leggen op een TouchWiz? Kijk dan op de TouchWiz pagina om te kijken welke webshops dit toestel allemaal leveren. Hier vind je trouwens ook al onze foto's terug die we van het toestel namen begin dit jaar in Barcelona.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel