Samsung brengt de Soul in candybar uitvoering


Samsung heeft momenteel aardig wat succes met haar Soul. Om zoveel mogelijk van dit succes te profiteren brengt Samsung dit toestel nu ook in candybar uitvoering; de U800 Soulb.

Dit toestel is volgens Samsung een échte Soul ("Spirit of Ultra") telg. Dit komt er in de praktijk op neer dat dit een erg dun toestel is (9,9mm) met veel metaal.

Soulb of Soul B
De Soulb, of Soul B, zal verkrijgbaar worden in 5 uitvoeringen; Soul Grey, Platinum Silver, Metallic Black, Soul Pink en Amethyst Violet. Niet alleen zet Samsung bij dit toestel erg in op het uiterlijk, ook van binnen is de Soulb flink vormgegeven. Zo is dit toestel uitgerust met een 3 megapixel camera inclusief LED flitser, Office Document viewer & editor en BlueTooth.

Samsung brengt de Soul in candybar uitvoering
Samsung Soulb; Soul in monoblock vormgeving

De Soulb is uitgerust met 1 GB aan intern geheugen zodat je niet snel hetzelfde MP3 nummer voorbij hoort komen. Mocht je dit toch te vaak overkomen dan is de Soulb uit te rusten met MicroSD geheugen kaarten. En ben je je MP3 collectie helemaal zat dan zet je eenvoudig de radio aan.

Samsung slaat zichzelf flink op de borst met de introductie van de Soulb. Zo stelt Geesung Choi, President van Samsung's Telecom-tak dat "de Soulb bewijst dat Samsung niet alleen maar clamshells en sliders wil ontwikkelen maar ook marktleider wil worden in andere vormgevingen".

De Soulb zal al begin juni op het Europese vasteland verkrijgbaar moeten zijn. Tegen welke prijs dat moet gebeuren is vooralsnog onbekend.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel