Samsung komt tijdens CeBIT met clamshell-versie van de Soul


Na het succes van de Samsung U900 Soul in Barcelona tijdens de MWC vorige maand, heeft Samsung een verrassing in petto voor bezoekers van de CeBIT welke morgen van start gaat; een 5 megapixel Soul in clamshell uitvoering: de G400 Soul!

De G400 Soul erft zowel de look als feel van zijn grotere broer de U900 Soul. Dit betekent een hoge kwaliteit in gebruikte materialen en een gelikte gebruikers interface. Gebruikers kunnen bij deze interface, of GUI, kiezen uit 3 verschillende thema's of skins. Hiermee worden gelijk achtergronden, lettertypes en kleuren aangepast.

Ook aan de binnenkant ontbreekt het niet aan kwaliteit. Zo rust Samsung de G400 Soul uit met een extern touchscreen. Zo kan de G400 ook zonder het te openen volledig worden bediend. Het toestel ondersteunt "Haptic feedback" en communiceert dus optimaal met de gebruiker.

Samsung komt tijdens CeBIT ook met een clamshell Soul
De Samsung G400 is een premium clamshell met 5 megapixel

Overigens is ook deze Soul uitgerust met een 5 megapixel camera. Zaken als gezichtsherkenning en beeldstabilisator ontbreken ook hier niet! Daarnaast is het toestel uitgerust met HSDPA netwerkondersteuning, zodat ook het internet razendsnel binnengehaald kan worden.

De Samsung G400 zal vanaf juni verkrijgbaar zijn tegen een nog onbekende prijs.

Bron: Mobile88.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel