Nieuwe Samsung slider volgende week tijdens MWC?


Overuren voor onze nieuwsredactie. Volgende week zou Samsung een nieuwe Ultra Edition slider aankondigen; de Soul. Eindelijk een krachtpatser in een compact jasje.

Dit gerucht is afkomstig van Engadget, alwaar ze melding maken van deze nieuwe ultra compacte slider. Nadat we eerder deze week al melding maakte van Samsung's G810, nu nog een krachtpatser. Dit keer in een zeer compacte behuizing van slechts 12,9 mm dikte!

De "Soul" zou naar verluidt een quad band HSDPA slider zijn met een QVGA beeldscherm en een ingebouwde camera met maar liefst 5 megapixel. Beeldstabilisator, gezichtsherkenning en een krachtige LED flitser mogen natuurlijk niet ontbreken.

Nieuwe Samsung slider volgende week tijdens MWC?Nieuwe Samsung slider volgende week tijdens MWC?
Nieuwe compacte krachtpatser van Samsung; de Soul

Overige specificaties die Engadget vermeldt zijn FM radio, microSD geheugenkaartslot en Bluetooth. Tot slot zou de Soul over een touchpad beschikken voorzien van een beeldscherm, vergelijkbaar met de Samsung E950 en de LG KF600.

Verwacht wordt dat de Soul in april verkrijgbaar zal zijn. Maar laten we dit vooralsnog met een korreltje zout nemen. De Soul is nog niet eens officieel door Samsung aangekondigd. Volgende week meer.

Bron: Engadet


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel