E-ten lanceert 3 nieuwe Glofiish toestellen


Tijdens de Computex heeft E-ten 3 nieuwe Glofiish telefoons aangekondigd, waaronder de onlangs opgedoken DX900. Deze sleept tevens de Best Choice of Computex Award 2008 in de wacht voor het eerste dual SIM Windows Mobile toestel met HSDPA en EDGE.

De Computex is een jaarlijks terugkerende computerbeurs in Taipei, de hoofdstad van Taiwan. De toestellen die E-ten nog meer bij zich had waren de DX900, X900 en X610. Allemaal nieuwe toestellen met nieuwe interessante mogelijkheden.

Glofiish DX900
De DX900 is met name geschikt voor gebruikers die met meerdere mobieltjes op zak lopen. Het is namelijk mogelijk om twee simkaarten gelijktijdig te gebruiken.

E-ten lanceert 3 nieuwe Glofiish toestellen
E-ten Glofiish DX900

Verder biedt de DX900 de mogelijkheid om je met UMTS, HSDPA en WiFi netwerken te verbinden en beschikt het over een ingebouwde GPS ontvanger. Een hoge resolutie VGA beeldscherm moet voor het visuele deel zorgen en daarop zijn ook de met de 3 megapixel camera geschoten foto's prima te bekijken! Met name omdat deze camera over autofocus mogelijkheden beschikt.

Glofiish X900 en X610
Maar er is meer. Zo brengt E-ten nog twee PDA phone's die uitermate geschikt zijn voor multimedia toepassingen.

E-ten lanceert 3 nieuwe Glofiish toestellen
E-ten Glofiish X900 en X610

Ze zijn beiden vrijwel gelijk aan de DX900 maar zijn voorzien van de nieuwste versie van Windows Mobile en zijn uitermate geschikt voor touch besturing. Zo is bijvoorbeeld met de iconen rekening gehouden zodat touch besturing geen enkel probleem moet zijn. En zit het apparaat vol met fraaie 3D animaties.

Bron: Sogi


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel