HTC nodigt pers uit voor aankondiging, mogelijk U19e


HTC gaat binnenkort weer een nieuwe mobiel aankondigen. Welke is nog niet bekend maar mogelijk gaat het om de U19e. Niet alleen vindt de aankondiging in China plaats, mogelijk verschijnt het model ook alleen daar op de markt.

Wanneer zag jij voor het laatst een HTC-telefoon? Grote kans dat dat alweer een poos geleden is, het gaat namelijk niet zo goed met het Taiwanese merk. Het bedrijf schrijft rode cijfers op rode cijfers en de laatste keer dat de verkopen stegen is alweer een poos geleden. Of deze HTC U19e ook dead-on-arrival is moeten we nog even afwachten, rooskleurig ziet er niet uit.

HTC U19e uitnodiging
Noteer de datum

Geruchten over de HTC U19e spreken over een plastic behuizing, MediaTek-processor en in de kleuren groen of paars. Weer andere bronnen hebben het over een Snapdragon 710-processor van Qualcomm. Beiden zijn gericht op mid-range telefoons dus het is veilig aan te nemen dat de U19e dat ook is. Het scherm kent een 18:9-verhouding en beschikt daarmee over een Full HD+ resolutie. Achterop zouden twee camera's prijken. De aankondiging vindt plaats in China op 11 juni, hopelijk dan meer.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel