HTC eerste gecertificeerde PlayStation Mobile-fabrikant


Sony probeert al een tijdje het PlayStation gevoel over te brengen op telefoons. We hebben natuurlijk de Xperia Play maar ook het tot voor kort PlayStation Suite waarmee Android-telefoons overweg kunnen met PS games. HTC doet mee.

Naast een naamswijziging in 'PlayStation Mobile' kondigde Sony haar eerste partner aan die PlayStation Mobile gecertificeerde telefoons mag maken; HTC. Het is zeer aannemelijk dat we ergens in de tweede helft van dit jaar een HTC telefoon mogen aankondigen waarop PlayStation games gespeeld kunnen worden. Dit zou voor het eerst zijn dat een niet Sony-telefoon over dergelijke functies beschikt.

HTC stand
Binnenkort PlayStation-telefoons bij HTC

HTC probeert al langer met diverse samenwerkingen de nodige toegevoegde waarde te geven aan haar portfolio. Eerder al sloot het overeenkomsten met Dropbox en lijfde het zelfs een groot deel van Beats Audio in. Tegelijkertijd probeert Sony meer marktaandeel te bemachtigen door de nadruk te leggen op haar diensten waaronder dus PlayStation. Wij verheugen ons alvast op de allereerste HTC One PlayStation Mobile-telefoon.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel