HTC sluit overeenkomst met Beats by Dr. Dre


HTC gaat samenwerken met Beats Electronics om de audio-kwaliteit van toekomstige smartphones te verbeteren. Het Taiwanese merk doet tegelijkertijd een investering in de fabrikant van audio-producten.

De techniek van Beats by Dr. Dre zal op de komende generatie smartphones van HTC te vinden zijn. De samenwerkende partijen zijn vanzelfsprekend lovend over elkaar. Peter Chou, de CEO van HTC laat in een reactie op de deal weten: “Wij denken dat onze strategische samenwerking consumenten een ongeëvenaarde geluidservaring biedt op HTC-smartphones. HTC richt zich op ieder detail van de mobiele ervaring en audio is daarbij een belangrijk element.”

Orig beatshtc
Jimmy Iovine van Beats, Peter Chou van HTC en Dr Dre himself

Ook Jimmy Iovine, de CEO van Beats by Dr. Dre is blij. Hij zet de deal in het kader van een vermeende ‘teloorgang van audio’: “Voor Beats by Dr. Dre is dit een belangrijke stap in onze missie om de teloorgang van audio, die is veroorzaakt door de digitale revolutie, tegen te gaan. We brengen het geluid naar de consument op de manier waarop de artiest het heeft bedoeld.”Praat mee over dit artikel