NieuweMobiel.NL presenteert eigen Windows Phone-app

· 5 reacties


De app van NieuweMobiel.NL is zojuist verschenen in de Windows Phone Marketplace, de online applicatiewinkel van Micorosoft. Daarmee is NieuweMobiel vertegenwoordigd in maar liefst drie applicatiewinkels.

De NieuweMobiel-app is te downloaden via de Marketplace op je toestel of via de Windows Phone Marketplace op het internet. Je kunt onze applicatie daar aanklikken, waarna deze automatisch op je toestel gezet wordt. Net als de iPhone- en de Android-app is de Windows Phone-app uiteraard gratis te downloaden.

Windows phone

Eerder publiceerden we al een app voor de iPhone en Android. Met de toevoeging van een Windows Phone-app zijn we vertegenwoordigd op de belangrijkste mobiele platformen van dit moment. Telefoons met Windows Phone worden ondermeer gemaakt door LG, Samsung en HTC, maar Nokia is op dit moment de meest prominente leverancier van telefoons met het mobiele OS van Microsoft.

Martijn Rodenboog, eigenaar van NieuweMobiel.NL, is verheugd door de derde mobiele app van NieuweMobiel.NL: "Met eigen apps onderscheiden we ons in een veranderende markt. Met deze applicatie laten we zien dat we écht voor mobiel gaan. Dat wordt gewaardeerd door onze bezoekers".

De nieuwe app werkt op toestellen die voorzien zijn van Windows Phone 7.5 Mango en Windows Phone 7.5 Update 2 (beter bekend als Tango). Mocht je nog een toestel hebben met de eerste versie van Windows Phone, dan is het noodzakelijk om te upgraden naar een nieuwe versie van het OS. Voor vrijwel alle telefoons is een update uitgekomen. Waarom zou je die laten liggen?


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel