NieuweMobiel.NL lanceert eigen Android-app

· 1 reactie


NieuweMobiel heeft een eigen gratis Android-applicatie in de Android Market gepubliceerd. Met de app kunnen eigenaren van een Android-toestel het laatste nieuws en de nieuwste reviews snel en eenvoudig op hun smartphone lezen.

De NieuweMobiel-app is beschikbaar in de Android Market. Je kunt de QR-code hiernaast gebruiken om meteen naar de juiste app in de Market te gaan, of op je mobiele telefoon deze link volgen. Eerder lanceerde NieuweMobiel al een eigen iPhone-app, waardoor we nu op de twee belangrijkste mobiele besturingssystemen met een eigen app vertegenwoordigd zijn. Heb je geen toestel met Android (2.1 of hoger), een iPhone of een iPod Touch, dan kun je gebruik maken van onze speciaal voor mobiele apparaten ontwikkelde website m.nieuwemobiel.nl.

Androidnmnl3

"Na de iPhone-app was het lanceren van een Android-applicatie een logische stap. Toen we met een iPhone-app kwamen vroegen veel bezoekers naar een Android-variant. Aan deze wens komen we nu tegemoet. Voor de tweede keer wordt NieuweMobiel.NL écht mobiel! Door met eigen apps te komen willen we ons onderscheiden in een snel veranderende markt. Moderne smartphonegebruikers verwachten een app van een site als de onze", aldus Martijn Rodenboog, oprichter van NieuweMobiel.NL.

Androidnmnl2

Vereisten

De Android-app van NieuweMobiel.NL werkt op alle Android-smartphones met Android-versie 2.1 of hoger. Op het moment van schrijven betekent dat dat 95 procent van Android-toestellen geschikt is voor de NieuweMobiel-app.

De toepassing is ontworpen om zo weinig mogelijk data te verbruiken, zodat gebruikers die niet beschikken over een onbeperkt data-abonnement niet onnodig veel data verbruiken. We blijven daarnaast bezig om de toepassing te verbeteren en ook andere platformen op termijn te ondersteunen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel