NieuweMobiel.NL lanceert eigen iPhone-app

· 11 reacties


Omdat het vandaag de dag helemaal hip is om je eigen 'app' te hebben, is het sinds kort mogelijk de NieuweMobiel-toepassing gratis te downloaden voor je iPhone of iPod Touch. NieuweMobiel gaat dus mobiel!

De NieuweMobiel iPhone-App is verkrijgbaar via iTunes en stelt je op een eenvoudige manier in staat om al het nieuws dat we brengen te lezen. Geen iPhone of iPod Touch? Geen nood, het is via m.nieuwemobiel.nl in vrijwel iedere (mobiele) browser mogelijk om een soortgelijke ervaring te krijgen.

iTunes NieuweMobiel app
    " Een eigen app is een lang gekoesterde wens van ons en onze bezoekers, die nu dus realiteit wordt. We stellen hiermee onze gebruikers in staat om ook onderweg op de hoogte te blijven van al het mobiele telefonie-nieuws, alsmede van onze uitvoerige producttesten. NieuweMobiel.NL wordt hiermee écht mobiel!", aldus Martijn Rodenboog, oprichter van NieuweMobiel.NL.

Vereisten

Om de NieuweMobiel-app te kunnen downloaden en gebruiken heb je een iPhone 4, iPhone 3G S, 3G of iPod Touch nodig met minimaal iOS 4.2. Het nieuws is onderverdeeld in telefoon-, geruchten en telecomnieuws. Daarnaast lees je via de app al onze nieuwe producttesten en reviews van de allernieuwste mobiele telefoons.

NieuweMobiel iPhone-app
De app in actie

De toepassing is ontworpen om zo weinig mogelijk data te verbruiken, zodat gebruikers die niet beschikken over een onbeperkt data-abonnement niet onnodig veel data verbruiken. We blijven daarnaast bezig om de toepassing te verbeteren en ook andere platformen op termijn te ondersteunen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel